הרשמה לפורום

כשאדם נרשם לפורום, הדבר אומר שישלחו אליו בדואר אלקטרוני עותקים של כל פירסום בפורום. (הודעות הדוא"ל נשלחות בערך כ60 דקות לאחר שהפירסום נכתב בראשונה.)

לרוב, הסטודנטים יכולים לבחור אם להירשם לפורום או לא.

אך אם תבחרו לכפות הרשמה לפורום מסויים, כל המשתמשים בקורם יירשמו אליו באופן אוטומטי (אפילו אלו שנרשמים לקורס בזמן מאוחר יותר.)

האפשרות הזו נוחה במיוחד בפורום החדשות ובפורומים בתחילת הקורס (לפני שכולם הבינו איך הם יכולים להירשם לפורומים האלה בעצמם.)

אם תבחרו באפשרות "כן, בתחילה", אז כל המשתתפים העכשוויים והעתדיים בקורס יורשמו לפורומים בהתחלה, אבל יוכלו לבטל את ההרשמה שלהם בכל עת. אם תבחרו באפשרות "כן, לנצח", אז המשתתפים לא יוכלו לבטל את ההרשמה שלהם.

שימו לב כיצד האפשרות "כן, בתחילה" מתנהגת ברגע שאתם מעדכנים פורום קיים: שינוי מ"כן, בתחילה" ל"לא" לא יגרום לשינוי במצבם של משתמשים שכבר רשומים לפורום (כלומר, לא יבטל את ההרשמה שלהם), אלא ישפיע רק על משתתפים עתידיים בקורס. בדומה, שינוי מאוחר יותר מ"לא" ל"כן, בתחילה", לא יגרום לשינוי במצבם של משתמשים קיימים (לא ירשום אותם לפורומים שהם לא רשומים אליהם), אלא ישפיע רק על משתמשים שיירשמו לקורס בשלב מאוחר יותר.

אינדקס של כל קבצי העזרה
הצג את העזרה הזו בשפה: English